Ελλάδα

«Βλέπει Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός - Τον θέλουν και οι Μονακό, Ολυμπιακός»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κώστα Σλούκα, εξετάζει και την περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς!

Αποφασισμένος να φτιάξει ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός, κάτι το οποίο «μαρτυρούν» και οι έως τώρα κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι!

Μετά την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης μεταγραφικής «βόμβας» του καλοκαιριού αλλά και των τελευταίων ετών με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, οι «πράσινοι» δεν φαίνονται πως έχουν διάθεση να... αφήσουν το πόδι από το «γκάζι», εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις παικτών από το πάνω «ράφι»!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φέρεται πως έχει στα «ραντάρ» της τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μετά και την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για τους Σακραμέντο Κινγκς και το ΝΒΑ.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα φόργουορντ, ο οποίος και θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη στη θέση «4», μετά και την μεγάλη επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου.

Να θυμίσουμε πως ο πολιτογραφημένος Ισπανός φόργουορντ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες σε συζητήσεις με την ομάδα της Μπαρτσελόνα ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να λύσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους, χωρίς να οδηγηθούν στα δικαστήρια, παρά το γεγονός πως ο έμπειρος άσος έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του.

Πάντως, εκτός των δύο «αιωνίων», στο «κόλπο» για την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ βρίσκεται και η Μονακό του Μάικ Τζέιμς, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x