Ελλάδα

Βαρβούνης: «Προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό»

Ο Δημήτρης Βαρβούνης, άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιάννη Καστρίτη, μίλησε για τη φιλική ήττα του Άρη από τη Λάρισα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/11), ο Άρης γνώρισε φιλική ήττα 80-74 στη Λάρισα από την ομώνυμη ομάδα, παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ παράλληλα τόνισε πως πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με το Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαρβούνη:

«Είναι μια περίοδος όπου προσπαθούμε να βρούμε τον αγωνιστικό ρυθμό μας. Και μια περίοδος που όλες οι ομάδες θα έχουν μία καμπή στο παιχνίδι τους. Παρόλα αυτά τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε προπόνηση. Οι τραυματίες σιγά σιγά επανέρχονται.
Τακτικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Σημασία έχει σ’ αυτά τα φιλικά να φεύγουμε όλοι υγιείς από το γήπεδο και να δοκιμάζουμε κάποια πράγματα που θέλουμε εν όψει του επόμενου αγώνα μας.

Ναι μεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να περάσουν όλα τα παιδιά που έχουμε, τα οποία είναι σε νεαρή ηλικία. Μια διαδικασία που πρέπει να περάσουμε γενικά σαν ομάδα, να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, σε κάθε λεπτό, σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Τώρα η σκέψη μας είναι στο Περιστέρι και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x