Το βράδυ της Κυριακής (01/02) έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με ένα απίθανο ντέρμπι από τα… παλιά στο Αλεξάνδρειο!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, ο Άρης Betsson επικράτησε με 102-95 του Παναθηναϊκού AKTOR, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» στη δεύτερη φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα (14-2).

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός -που παραμένει αήττητος στην κορυφή με 16 νίκες- «αγκαλιάζει» πλέον το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς, καθώς ακόμη και με ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» θα παραμείνει πρώτος, αρκεί φυσικά να μην χάσει από άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Σάββατο 31/01

Ηρακλής-Καρδίτσα 93-73
ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου 96-83
Ολυμπιακός-Περιστέρι 94-71

Κυριακή 01/02

Μαρούσι-Πανιώνιος 97-105
Άρης Betsson-Παναθηναϊκός AKTOR 102-95

Ρεπό: Προμηθέας
Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Μύκονος

Η βαθμολογία:

Βαθμολογία GBL: Δεύτερη ήττα για Παναθηναϊκό - «Κλείδωσε» το απόλυτο πλεονέκτημα ο ΟΣΦΠ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x