Ελλάδα

Απίστευτο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Είστε ξεφτιλισμένοι, πρέπει να παραιτηθείτε όλοι, παίκτες, προπονητές και βοηθοί»!

Ξέσπασμα από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατά παικτών και προπονητών μετά την ήττα από τον Άρη!

Την έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε η αποκαρδιωτική εμφάνιση και η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αλεξάνδρειο, ξέσπασε μέσω Instagram, εξαπολύοντας βολές προς κάθε κατεύθυνση και καλώντας όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σε ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος, κάλεσε παίκτες και προπονητές να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασαν. Παράλληλα, τους υπενθύμισε το βάρος της φανέλας που φορούν, αλλά και το μέγεθος του μπάτζετ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, ζητώντας άμεσα αντίδραση και σοβαρότητα.

Αναλυτικά:

«Προπονητές, παίκτες, όλοι, πρέπει να καταλάβετε πού είστε. Είστε στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όταν γυρίσετε στην Αθήνα, αν έχετε την αξιοπρέπεια να γυρίσετε στην Αθήνα, να παραιτηθείτε όλοι σας. Είσαστε ξεφτιλισμένοι. Ντροπή σας!

Και δεν ακούω τίποτα. Ούτε για… Πιτσίλκες, ούτε για εγκληματικές οργανώσεις. Δεν γίνεται 40 εκατομμύρια μπάτζετ να πηγαίνετε και να χάνετε από τον Άρη. Έλεος! Αρχίστε να παίζετε μπάσκετ. Καταλάβετε πού βρίσκεστε! Άντε μπράβο…»




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x