Ελλάδα

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και οι αγώνες που έχουν να δώσουν οι δύο «αιώνιοι» μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της φετινής Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του αποψινού (11/4) ντέρμπι των «αιωνίων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της φετινής Stoiximan Basket League, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν ρεκόρ 18-1 αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση και το 17-2, ενώ σε περίπτωση που οι Πειραιώτες καταφέρουν να κερδίσουν και τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, θα τερματίσουν οριστικά στην κορυφή και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας καθ' όλη τη διάρκεια των πλεί οφ.

Η βαθμολογία μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ:

Βαθμολογία και πρόγραμμα των «αιωνίων» πριν το τέλος

Όσον αφορά τα εναπομείναντα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι δύο «αιώνιοι» στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας στη φετινή Stoiximan Basket League, αμφότεροι θα παίξουν δύο φορές εντός έδρας και τρεις εκτός.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει Λαύριο, Προμηθέα και Ηρακλή μακριά από την έδρα του και Λάρισα, Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει Λάρισα και Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ενώ θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να παίξει με Προμηθέα και Απόλλωνα, πριν δώσει το τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, κόντρα στον Ιωνικό.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Προμηθέας-Ολυμπιακός (14/4)
Ολυμπιακός-Λάρισα (16/4)
Απόλλων Πάτρας-Ολυμπιακός (1/5)
Ιωνικός-Ολυμπιακός (18/5)
Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (21/5)

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

Λαύριο-Παναθηναϊκός (17/4)
Παναθηναϊκός-Λάρισα (1/5)
Προμηθέας-Παναθηναϊκός (7/5)
Παναθηναϊκός-Απόλλων Πάτρας (18/5)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (21/5)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x