Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Αφήνουμε πίσω μας την περασμένη πολύ όμορφη σεζόν και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη»

Ο Βεζένκοφ έδωσε το «παρών» στο AegeanBall Festival του Πρίντεζη και ρωτήθηκε για το μέλλον του, αλλά δεν θέλησε να πει τίποτα, αναφέροντας, ωστόσο, με νόημα: «Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σεζόν»!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι αν μη τι άλλο το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό, με την κουβέντα για το μέλλον του να έχει… φουντώσει!

Θυμίζουμε, για τον 26χρονο υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα από τους Σακραμέντο Κινγκς και οι πρωταθλητές Ελλάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις…

Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος, λοιπόν, έδωσε κανονικά το «παρών» στη Σύρο για το AegeanBBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη και δεν γινόταν, φυσικά, να μην ερωτηθεί για το μέλλον του, αλλά δεν θέλησε να πει τίποτα, αναφέροντας, ωστόσο, με νόημα: «Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σεζόν»!

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά χωρίς ομαδικές επιτυχίες δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί. Σίγουρα, όπως κλείσαμε τη σεζόν ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη».

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ για τον Γιώργο. Ας περάσουμε καλά. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Ήρθα να περάσω καλά, να δω τους φίλους μου. Ελπίζω όλος κόσμος να περάσει καλά».

Όσο για το τουρνουά στη Σύρο, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο που βλέπουμε κόσμο στις εξέδρες και είναι γεμάτο το γήπεδο. Βλέπουμε μικρά παιδιά, το αγωνιστικό είναι το λιγότερο. Βλέπουμε φίλους που έχουμε να δούμε καιρό και πραγματικά νιώθω και εγώ πάρα πολύ όμορφα που είμαι και εγώ μέλος αυτής της γιορτής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x