Ελλάδα

Βοηθός Κινγκς για Βεζένκοφ: «Σπουδαίος στο Final 4-Μας ενδιαφέρει»

Ο βοηθός προπονητή των Κινγκς, Τζόρντι Φερνάντεθ, παρακολούθησε από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ στο Final 4 και έμεινε ενθουσιασμένος.

Οι Κινγκς είχαν «μάτια» στον Σάσα Βεζένκοφ και στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο βοηθός του Μάικ Μπράουν, Τζόρντι Φερνάντεθ, παρακολούθησε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και έμεινε εντυπωσιασμένος, αλλά απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν ο MVP της περιόδου θα κάνει το καλοκαίρι το άλμα για το ΝΒΑ.

«Παρακολούθησα στενά τον Βεζένκοφ. Είχε σπουδαία απόδοση στο Final 4 και στα playoffs. Είναι ένας παίκτης που σκοράρει εύκολα, τα κάνει όλα να μοιάζουν πολύ απλά. Παίζει πολύ καλά χωρίς την μπάλα, κάνει καλές κινήσεις, παίρνει καλές θέσεις πάντα και είναι καλός ριμπάουντερ. Η παραγωγικότητά του στον τελικό ήταν κτηνώδης, έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι. Όμως με την άμυνα ζώνης, ειδικά στην τελευταία περίοδο, δεν πήρε πολλά σουτ. Ισοφάρισε το ρεκόρ τελικού με 29 πόντους και είναι κρίμα που δεν κέρδισε», δήλωσε στο Eurohoops.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, γιατί δεν ασχολούμαι εγώ με τα συμβόλαια. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχουμε τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και ήρθαμε να τον δούμε. Ο Μάικ Μπράουν τον είδε στα playoffs, ο Τζέι Τριάνο στο Κύπελλο και εγώ στο Final 4. Είναι δουλειά μας να τον παρακολουθούμε. Είναι ένας παίκτης που μας ιντριγκάρει και μας ενδιαφέρει, αλλά τώρα είναι σημαντικό να κάνει τη δουλειά του, να πάρει το πρωτάθλημα και να παραμείνει ανταγωνιστικός», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x