Ελλάδα

Δέδας: «Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας»

Αισιόδοξος για το μέλλον, έχοντας και πίστη στις δυνατότητες της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας, ενόψει του ημιτελικού του Σούπερ Καπ κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Ανυπόμονος να δει αυτά που δούλευε με την ΑΕΚ το καλοκαίρι, δήλωσε ο Στέφανος Δέδας ενόψει του ημιτελικού του Σούπερ Καπ κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (25/9, 21:00).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις. Είμαστε ανυπόμονοι να δούμε το πρώτο δείγμα της ομάδας μας. Από την άλλη, είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κανείς δεν ξέρει το ταβάνι του. Είμαστε ανυπόμονοι να δούμε αγωνιστικά την ομάδα μας. Ξέρουμε ότι σ’ αυτό το διήμερο κρίνεται ένας τίτλος που μπορεί να είναι περίοδος προετοιμασίας, αλλά έχουμε έρθει εδώ με διπλό σκοπό. Να δείξουμε αυτό που κάναμε το καλοκαίρι και να φτάσουμε στο τέλος του τούνελ, που είναι το τρόπαιο. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι εκεί. Κατοχή με την κατοχή, έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας για να δούμε τι θα πετύχουμε», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Δέδας.

Για το τι είναι αυτό που του αρέσει και τι τον ανησυχεί: «Παρότι είμαστε νέα ομάδα έχουμε παίκτες που έχουν ατομική ποιότητα και μπορούν να κάνουν φάσεις επιθετικά και αμυντικά. Μπορούν να βοηθήσουν το σύνολο. Αυτό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω καλά, τώρα που η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτό που με ανησυχεί είναι το άγνωστο. Έχουμε το πλάνο μας, αλλά δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούμε. Τι θα δω αύριο με το τζάμπολ. Ελπίζω το θετικό να υπερτερήσει του αρνητικού και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε: «Η ομάδα μας έχει κάνει μία διαφορετική αρχή. Γύρισε σελίδα σε όλα. Παίκτες, προπονητές και νέο γήπεδο. Νέα αρχή για εμάς, που θα στηριχτεί στις βάσεις των τελευταίων ετών. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε για τίτλους. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και σίγουρα εμείς που έχουμε αλλάξει πολύ».

Για το στιλ μπάσκετ που θέλει ο κόουτς Δέδας: «Επιθετικό μπάσκετ, με πολλές κατοχές και υψηλό σκορ. Εμείς δεν θα στηριχτούμε στην… άμυνα. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε, είναι ότι θα παλεύουμε για τη νίκη, με ένα διαφορετικό μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x