Ελλάδα

Δίελα: «Είμαι περήφανη για αυτή την ομάδα»

Η Ιωάννα Δίελα στην πρώτη της χρονιά με τον Ολυμπιακό, κατέκτησε το νταμπλ και δήλωσε περήφανη για την ομάδα των Πειραιωτών!

Διαφήμιση του μπάσκετ χαρακτήρισε η Ιωάννα Δίελα τη σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα η αθλήτρια του Ολυμπιακού δήλωσε απόλυτα περήφανη για την ομάδα των Πειραιωτών και το φετινό νταμπλ!

Αναλυτικά όσα είπε στο olympiacosfp.gr:

«Ολοκληρώσαμε μια ονειρική χρονιά. Όπως είπε και ο κόουτς, η αποστολή μας ολοκληρώθηκε. Είχαμε τρεις στόχους φέτος, πρωτάθλημα, Κύπελλο, καλή πορεία στην Ευρώπη. Και τα καταφέραμε! Όσον αφορά στη σειρά των τελικών, ήταν υψηλού επιπέδου, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, θεωρώ ήταν διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού στους πρώτους τελικούς, γιατί ήμασταν μπροστά με 2-0, όμως η δική μας αντίδραση μετά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, με μία νίκη με +33 και μετά, με μία νίκη-τίτλου στη Λεωφόρο. Είμαι περήφανη για αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x