Ελλάδα

Δικαιώθηκε ο Γκριν, διευθετείται άμεσα η οφειλή από την ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλείται να πληρώσει οφειλές ύψους 34 χιλιάδων δολαρίων στον Μάικ Γκριν, όπως ανακοινώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA.

Νέοι μπελάδες για την ΑΕΚ, καθώς ο πρώην παίκτης της, Μάικ Γκριν, δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για οφειλές ύψους 34 χιλιάδων δολαρίων.

Όπως ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA, η «Ένωση» καλείται να πληρώσει το προαναφερθέν ποσό μαζί τα έξοδα της διαδικασίας, ενώ προσωρινά της επεβλήθη νέο ban, όσον αφορά τις μεταγραφές.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος Γκριν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είχε προσφύγει στη FIBA για τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπό του από τον «Δικέφαλο».

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» πάντως ξεκαθαρίζουν πως το συγκεκριμένο θέμα θα διευθετηθεί άμεσα και απλά αφορούσε μια διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με την καταβολή της Εφορίας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x