Ελλάδα

Συνέτριψε τη Δανία με πολυφωνία στην επίθεση και πλέον… περιμένει η Εθνική Εφήβων!

Έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, η Εθνική Εφήβων συνέτριψε με 107-75 τη Δανία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωμπάσκετ U18 και πλέον περιμένει να μάθει την τελική βαθμολογία.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ U18 η Εθνική Εφήβων!

Έχοντας συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (!), η «γαλανόλευκη» επικράτησε με το εμφατικό 107-75 επί της Δανίας, αφήνοντας πίσω της με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο την βαριά ήττα από την Ισπανία (83-59).



Μετά και τη νίκη αυτή, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ολοκλήρωσε την πορεία της στον όμιλο με ρεκόρ 2-1 και πλέον περιμένει τον βραδινό αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία (21:30) ώστε να μάθει την τελική βαθμολογία που θα πάρει στο γκρουπ. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Εθνική μας δεν θα τερματίσει τελευταία, ενώ, ορατό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή!



Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα τώρα, η Ελλάδα κυριάρχησε πλήρως και στις δύο πλευρές του παρκέ, χτίζοντας από τις αρχές τις δεύτερης περιόδου διψήφιες διαφορές. Μάλιστα, η διαφορά έφθασε ακόμα και στο +34, με την Εθνική μας να παίρνει τελικώς το ροζ φύλλο αγώνα με 107-75.

Πρώτοι σκόρερ για την Ελλάδα ήταν οι Βενιαμίν Αμπόσι και Νεοκλής Αβδάλας με 16 πόντους, ενώ, από κοντά ακολούθησαν οι Σαμοντούροβ και Λιοντόπουλος με 14, ο Σπρίντζιος με 13, με τον Χητικούδη να προσθέτει άλλους 12.


Τα δεκάλεπτα: 27-18, 53-36, 81-53, 107-75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x