Ελλάδα

Ζιάγκος: «Οι μικροί διεθνείς χρειάζονται εμπιστοσύνη, υπομονή και αποδοχή και αγάπη»

Στην παρουσία της Εθνικής Εφήβων στη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ U18 αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στους ομίλους του Ευρμπάσκετ U18, επικρατώντας με το εμφατικό 107-75 της Δανίας στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος, αναφέρθηκε στη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια της ομάδας, ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στους παίκτες του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου:

«Ήταν ελκυστικό αυτό που παρουσίασαν τα παιδιά και μπράβο τους για την αντίδραση, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Το ζητούμενό μας είναι η συνέπεια σε όσα πρεσβεύουμε σε νοοτροπία και αγωνιστική ταυτότητα. Οι μικροί διεθνείς χρειάζονται εμπιστοσύνη, υπομονή, αποδοχή κ αγάπη. Η άκυρη μεταλλιολογία στη νίκη και ο αφορισμός στην ήττα αδικεί τη συνολική προσπάθεια και των παιδιών και του Προγράμματος συνολικά. Έχουμε ανήφορο μπροστά μας και ξέρουμε που βαδίζουμε. Η φάση των ομίλων ήταν διδακτική, μας έκανε όλους καλύτερους και το πρόσημο είναι θετικό. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x