Ελλάδα

ΕΟΚ-Αιμοδοσία για τα 36 χρόνια από τον άθλο του 1987: «Το μπάσκετ στο αίμα μας»

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετάρτη, στα 36 χρόνια από το Ευρωμπάσκετ 1987, η ΕΟΚ.

Με αφορμή την συμπλήρωση 36 ετών από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987, η ΕΟΚ διοργανώνει την Τετάρτη εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της.

Η ανακοίνωση:

Μία από τις πιο σημαντικές επετείους του ελληνικού αθλητισμού, σίγουρα η πιο σημαντική του ελληνικού μπάσκετ, συμπίπτει με μία από τις πιο σημαντικές ημέρες εθελοντικής προσφοράς του ανθρώπου. Η 14η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία το 1987 η Εθνική ομάδα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και σηματοδότησε την “έκρηξη” του μπάσκετ στη χώρα, είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Με σύνθημα “Το μπάσκετ είναι στο αίμα μας”, η ΕΟΚ θέλει να συνδυάσει την “χρυσή επέτειο” με τη συνήθεια… δώρο ζωής, και έτσι την ερχόμενη Τετάρτη, 14/6, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία της ΕΟΚ, (Κηφισίας 37, ΟΑΚΑ), στο διάστημα μεταξύ 11π.μ και 1μ.μ..

Η πρόσκληση γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, απευθύνεται σε όλα τα μέλη της μπασκετική οικογένειας της χώρας και ιδιαίτερα σε όλους όσοι ασχολούνται με την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αγαπημένου αθλήματος, προεκιμένου τη σημαντική αυτή ημέρα για το μπάσκετ να επιβεβαιωθεί ότι “Το μπάσκετ είναι στο αίμα μας”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x