Ελλάδα

Επίσημο: Τεχνικός διευθυντής του Άρη ο Σανικίτζε

Ο Γεωργιανός παλαίμαχος φόργουορντ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στον Άρη, για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Επίσημη μορφή πήρε η επιστροφή του Βίκτορ Σανικίτζε στον Άρη. Ο Γεωργιανός πρώην διεθνής φόργουορντ ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην κίτρινη ΚΑΕ και την Τρίτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Υπενθυμίζεται πως προ τριετίας ο Σανικίντζε είχε αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τη φανέλα του Άρη, αλλά ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός έμελε να βάλει τέλος όχι μόνο στο πέρασμά του από την ομάδα, αλλά και στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Βίκτορ Σανικίτζε επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ο Γεωργιανός πρώην παίκτης της ομάδας μας αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου φανερώνει το κοινό όραμα που υπάρχει για μια εποικοδομητική συνεργασία, με γνώμονα την καλύτερη οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Σανικίτζε αναμένεται την Τρίτη (27/08) στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τα καθήκοντά του. Με την άφιξη του στην Ελλάδα, θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Κ.Α.Ε., τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του και με τους αθλητές όλων των τμημάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x