Ελλάδα

Ευχαρίστησε τους οπαδούς ο Ερασιτέχνης: «Αν ο Παναθηναϊκός είναι το σώμα, ο κόσμος είναι η ψυχή…»

Ανακοίνωση με την οποία απένειμε τα εύσημα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παράλληλα κατέδειξε τη συνεισφορά του στη νίκη, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 65-61 στο κλειστό της Λεωφόρου και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου.

Με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίζει… ασφυκτικά, για μια ακόμα φορά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» και να συμβάλλει από την πλευρά του καθοριστικά για την κατάκτηση της νίκης!

Γεγονός το οποίο οδήγησε την διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ στο να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους φίλους των «πράσινων» για… όλα όσα προαναφέραμε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους «αιώνια πιστούς» που αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά έναν βασικό παράγοντα μιας μεγάλης νίκης.

Οι «αιώνια πιστοί» έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι οι μοναδικοί οπαδοί στην Ελλάδα που ασχολούνται τόσο ενεργά με τα ερασιτεχνικά τμήματα και αυτό δίνει τεράστια ώθηση σε όλες τις ομάδες και τους/τις αθλητές-τριες του «τριφυλλιού».

Σε ένα ακόμα ματς γέμισαν κάθε γωνιά του κλειστού της Λεωφόρου και ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους.

Η δύναμη του Συλλόγου αναβλύζει από τους υποστηρικτές του και μαζί θα διεκδικήσουμε να κατακτήσουμε τους εναπομείναντες στόχους.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x