Ελλάδα

Ερασιτέχνης και ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι Χρηστάρα μπασκετικέ»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του γνωστού φίλου της ομάδας, Χρήστο.

Το δικό τους «αντίο» είπαν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η «πράσινη» ΚΑΕ στον γνωστό φίλαθλο της ομάδας, Χρήστο, που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά:
ΚΑΕ: «Καλό ταξίδι Χρηστάρα, αγνέ, μπασκετικέ Παναθηναϊκέ. Καλό ταξίδι στην ψυχούλα σου και καλή αντάμωση. Το τμήμα μπάσκετ πάντοτε θα σε ευγνωμονεί και κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Για τα βράδια που ξενυχτούσες δίπλα μας μετά από δύσκολες στιγμές, για την ανιδιοτελή σου αγάπη και τα δάκρυα για τον Παναθηναϊκό μας. Θα μας λείψεις ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕ. Θα μας λείψεις… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους σου».

Ερασιτέχνης: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για τον χαμό ενός αιώνια πιστού οπαδού του. Ο Χρηστάρας, ο μπασκετικός, δεν είναι πια μαζί μας αφήνοντας φτωχότερο τον Σύλλογο, καθώς επρόκειτο για έναν οπαδό που μεγάλωσε γενιές Παναθηναϊκών με τον ρομαντισμό του για το “τριφύλλι”. Η δουλειά που έκανε για να γαλουχήσει συνειδητοποιημένες “πράσινες” γενιές φιλάθλων θα είναι πάντα παράδειγμα προς μίμηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x