Ελλάδα

Έχασε και έμπλεξε η Παίδων

Η Εθνική Παίδων έχασε με 59-57 από τη Σουηδία στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 9-16 και μπήκε σε περιπέτειες.

Την ήττα με 59-57 από τη Σουηδία γνώρισε η Εθνική Παίδων σε αγώνα κατάταξης για το Ευρωπαϊκό U16 που γίνεται στην πόλη Ράντομ της Πολωνίας.

Πλέον η ελληνική ομάδα θα παίξει για τις θέσεις 13-16 και χρειάζεται δύο νίκες σε ισάριθμα ματς για να μην υποβιβαστεί στη Β' Κατηγορία. Πρώτος της αντίπαλος θα είναι την Παρασκευή στις 17:15 η Εσθονία.

Η Ελλάδα προηγήθηκε δύο φορές με επτά και οχτώ πόντους στη διάρκεια της αναμέτρησης, διαφορές τις οποίες δεν μπόρεσε να διατηρήσει. Πρώτος σκόρερ για το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη ήταν ο Μανώλης Χατζηδάκης της ΑΕΚ.

Δεκάλεπτα: 9-12, 26-23, 40-41, 59-57

Σουηδία (Μπρι): Κάρλστεν 3, Γιόχανσον, Πέρσον 7, Φίντεν 9, Παντζάρ 17, Θόρνμπλομ 2, Πάλμκουιστ, Μπράντιν 4, Γκέρκε 13, Στούμερ, Ακένα 4

Ελλάδα (Μανουσέλης): Αλτίνης, Ερμείδης 5, Μπαλής 7, Αρσενόπουλος 4, Σανδραμάνης 12, Χατζηδάκης 14, Ζευγαράς 5, Μπαζίνας 2, Γάργαλης 4, Χατζηβέρογλου, Προίσκος, Τσουργιάννης 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x