Ελλάδα

Φαρμακερές ατάκες στην κλήρωση των διαιτητών του πέμπτου τελικού

Ατάκες-φωτιά από Γιώργο Σκινδήλια και Μάνο Παπαδόπουλο.

Λίγο πριν την προγραμματισμένη για τις 14:00 διαδικασία της κλήρωσης για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού της Α1… άρχισαν τα όργανα.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, φτάνοντας στα γραφεία της ΕΟΚ τόνισε πως «… ήρθαμε για να γίνουμε μάρτυρες της ασυδοσίας της ΚΕΔ».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση αυτή σχολιάζοντας «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Αυτού του δόγματος είναι ο Ολυμπιακός», προφανώς καυτηριάζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» μετά από μακρά απουσία από τις κληρώσεις (με αιτιολογία πως δεν θέλουν να νομιμομοποιήσουν την ΚΕΔ) αποφάσισαν να εκπροσωπηθούν στην κλήρωση για τον πέμπτο τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x