Ελλάδα

Φρανσίσκο: «Μεγάλη επιτυχία το ότι πάμε σε 5ο παιχνίδι, να κάνουμε την ίδια δουλειά και εκτός έδρας»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη του Περιστερίου bwin στο τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Σιλβέν Φρανσίσκο.

Τη μεγάλη του χαρά για τη νίκη του Περιστερίου bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο τέταρτο παιχνίδι της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 24 πόντους, Σιλβέν Φρανσίσκο!

Ο 25χρονος γκαρντ χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του το ότι κατάφερε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πάνε στο ΟΑΚΑ με στόχο να πάρουν μια ιστορική πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Περιστερίου bwin:

«Πάμε σε πέμπτο παιχνίδι, είναι μεγάλη επιτυχία. Πανηγυρίζουμε για τώρα μόνο και συνεχίζουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Ευρωλίγκας και το σεβόμαστε. Όμως και εμείς έχουμε καλούς παίκτες. Θέλουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Η άμυνά μας, η κυκλοφορία της μπάλας και η επιθετική μας δημιουργία και ικανότητα νομίζω πως μας βοήθησαν πολύ. Πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά και εκτός έδρας.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα έχουν υψηλό κίνητρο, όμως και αυτοί είναι άνθρωποι όπως και εμείς. Πρέπει να παίξουμε άμυνα και να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με σήμερα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x