Ελλάδα

Γ. Αγραβάνης στο sportfm.gr: «Αυτή ήταν η συμβουλή του Δημήτρη»

Ο Γιάννης Αγραβάνης μίλησε στο sportfm.gr για τη νίκη της Εθνικής Νέων επί της Τσεχίας, τη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό U20, αλλά και τη συμβουλή που του έδωσε ο αδερφός του, Δημήτρης.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό U20 συντρίβοντας με 88-47 την Τσεχία στα Χανιά. Ο Γιάννης Αγραβάνης, νεότερος παίκτης της ελληνικής ομάδας, είχε πολύ καλή παρουσία με 7 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 12 λεπτά και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο sportfm.gr για την πρεμιέρα, την αποψινή αναμέτρηση με τη Σουηδία, αλλά και τη συμβουλή που του έδωσε ο αδερφός του, Δημήτρης, που παίζει στον Ολυμπιακό και είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αγραβάνη στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Ήταν εύκολο ή εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι;
«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο γήπεδο και πιστεύω πως φάνηκε και στο τελικό σκορ. Παλέψαμε κάθε φάση και κερδίσαμε εύκολα, αλλά συνεχίζουμε προσγειωμένοι και σοβαροί στο στόχο μας».

-Είδαμε την ομάδα να πιέζει χωρίς έλεος τον αντίπαλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, παρότι το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς. Είναι αυτό το μυστικό όπλο της ομάδας;
«Ναι, είναι αλήθεια. Δεν έχουμε πολλά μεγάλα κορμιά και γι’ αυτό δίνουμε πολλή έμφαση στην πίεση του αντιπάλου για να τρέχουμε το γήπεδο και να πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο».

-Η Σουηδία που αντιμετωπίζετε στο δεύτερο παιχνίδι έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα νικώντας τη Γερμανία. Πώς το περιμένεις αυτό το ματς;
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως καθένα σε αυτή τη διοργάνωση. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι. Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και όλα θα πάνε καλά».

-Τα περισσότερα παιδιά της Εθνικής έχουν ξαναπαίξει μεγάλη διοργάνωση εντός Ελλάδας. Εσύ πώς βίωσες την πρώτη σου φορά;
«Είναι πολύ όμορφο να παίζεις μπροστά στο κοινό σου. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο γήπεδο κι ελπίζουμε στα επόμενα ματς να υπάρχει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

-Ο αδερφός σου, ο Δημήτρης, σου έδωσε κάποια συμβουλή ως μεγαλύτερος, μιας και είναι χρόνια τώρα μέλος των εθνικών ομάδων;
«Μου είπε να είμαι προσγειωμένος και να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα».

-Δηλαδή τώρα μετά τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα έχουμε και τους Αγραβάνηδες στην Εθνική;
«(Γέλια). Θα δείξει…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x