Ελλάδα

Προανήγγειλε την παραμονή του ο Γιατράς: «Καλύτεροι του χρόνου»

Ευχαριστημένος που ο Προμηθέας κατέκτησε την τρίτη θέση στη φετινή Stoiximan Basket League και «κέρδισε» ξανά τον κόσμο του, δήλωσε ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος προανήγγειλε την παραμονή του.

Ο Προμηθέας πήρε δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια των μικρών τελικών με τη Λάρισα και στο τέλος δικαιώθηκε, σύμφωνα με όσα είπε ο Μάκης Γιατράς μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη φετινή Stoiximan Basket League.

Παράλληλα, ο ο έμπειρος κόουτς προανήγγειλε και την παραμονή του στην ομάδα της Αχαΐας, δίνοντας υπόσχεση για καλύτερη πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, δεν περίμενα να έχει τόσο κόσμο σήμερα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που γουστάρει την ομάδα και θέλει να πετυχαίνει. Η 3η θέση ήταν το δικό μας πρωτάθλημα, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της σειράς και δικαιωθήκαμε. Υπόσχομαι πως του χρόνου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του προπονητή των Πατρινών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x