Ελλάδα

Γκίκας: «Το κίνητρο παραμένει το ίδιο προκειμένου να διακρίνεται η Εθνική»

Ο Νίκος Γκίκας σε δηλώσεις του ενόψει των αγώνων της Εθνικής για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπογράμμισε πως το κίνητρο παραμένει υψηλό ώστε να συνεχίσουν τις διακρίσεις.

Πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων παικτών της Εθνικής, με αρκετές παρουσίες σε «παράθυρα». Ο Νίκος Γκίκας σε δηλώσεις του ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Λετονία και Βέλγιο) τόνισε πως το κίνητρο είναι μεγάλο ώστε να συνεχιστούν οι διακρίσεις και οι πορείες στις διοργανώσεις.

«Το κίνητρο παραμένει το ίδιο μεγάλο και για μένα και για όλους, όπως την πρώτη μέρα που κλήθηκαμε να αγωνιστούμε. Το κίνητρο παραμένει το ίδιο. Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: Η Εθνική Ομάδα να διακρίνεται. Και νομίζω ο καθένας θα βάλει το λιθαράκι του μέχρι τον τελευταίο αγώνα που θα παίξουμε για το Παγκόσμιο γα να διακριθεί η Εθνική Ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις νέες παρουσίες αθλητών, τονίζοντας πως στόχος είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαστε πολύ έμπειροι κάποια παιδιά που το κάνουμε τα τελευταία χρόνια, που βρισκόμαστε συχνά στα παράθυρα και ξέρουμε την κατάσταση. Τα καινούρια παιδιά από την πλευρά τους ξέρουν περί τίνος πρόκειται και θα βοηθήσουν. Όσο κι αν είναι ιδιαίτερο αυτό το κομμάτι, θα ανταποκριθούμε για μία ακόμη φορά και ευελπιστώ και πιστεύω πως θα είμαστε εκεί, θα είμαστε στο Παγκόσμιο. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στο συγκεκριμένο παράθυρο. Όμως κάθε φορά ο στόχος είναι κοινός: Η νίκη. Κι αυτό αρχής γενομένης από τον αγώνα του Ηρακλείου», ήταν τα λόγια του Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x