Ελλάδα

Γκρίφιν: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Έτοιμοι να πάρουν τη… ρεβάνς για τις περσινές ήττες από τον ΠΑΟΚ είναι άπαντες στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Μονόδρομος είναι για την ΑΕΚ η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, προκειμένου οι παίκτες να πάρουν μία σημαντική ψυχολογική… ένεση ενόψει της συνέχειας, σύμφωνα με τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Αναλυτικά το blog του Μάλκολμ Γκρίφιν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα φίλοι μου,

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL. Μπορεί να ξεκινήσαμε δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο η εικόνα μας στο 2ο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλαμε, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Μια πολύ καλή ομάδα που συμμετέχει και αυτή στο Basketball Champions League, όπως εμείς. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι θα έρθουν αύριο για να διεκδικήσουν τη νίκη, μετά και τα περσινά επιτυχή αποτελέσματα που είχαν στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά και στα πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ.

Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, τόσο για να τονώσουμε το ψυχολογικό μας κομμάτι, αλλά και για να αναπληρώσουμε κάπως την ήττα της 1ης αγωνιστικής με το Περιστέρι στο Πρωτάθλημα, αλλά και αυτή με τη Χάποελ. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή και να πάρουμε τη νίκη και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x