Ελλάδα

Γουάιτ: «Η άμυνα μου έδωσε ώθηση στην επίθεση»

Ο Οκάρο Γουάιτ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου στον τελικό του Σούπερ Καπ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να σημειώνει 23 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε από το αξιόμαχο Λαύριο, όμως στο τέλος οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ επικρατώντας 74-61.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο Οκάρο Γουάιτ ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους. Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο 29χρονος φόργουορντ τόνισε πως μέσω της άμυνας βρήκε ρυθμό στην επίθεση, αναφέροντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οκάρο Γουάιτ:

Για το παιχνίδι: «Προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Ήταν λίγο δύσκολη η προετοιμασία για μένα. Ήθελα να παίξω την άμυνα μου και αυτό μου έδωσε ώθηση και στην επίθεση».

Για το αν χρειάζεται χρόνο ο Παναθηναϊκός: «Είχα δύο χρόνια δύσκολα με τραυματισμούς. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, όλοι χρειάζονται χρόνο. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ και η ομάδα, είναι να περνάμε περισσότερο χρόνο στο γήπεδο για να βελτιωθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x