Ελλάδα

Πέρι: «Να ηγούμαι ακόμα και στις άσχημες επιθετικές βραδιές»

Ο Κέντρικ Πέρι τόνισε μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου, πως ακόμα και στις άσχημες βραδιές του θα πρέπει να ηγείται της ομάδας και να είναι η φωνή του προπονητή μέσα στο παρκέ.

Ικανοποιημένος με τα όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κέντρικ Πέρι μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη των «πρασίνων» με 74-61 επί του Λαυρίου στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Ο 28χρονος γκαρντ τόνισε πως ακόμα και στις άσχημες επιθετικά βραδιές του θα πρέπει να ηγείται της ομάδας και να είναι η φωνή του προπονητή μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Πέρι:

«Μου αρέσει το περιβάλλον εδώ, είναι νέο πρωτάθλημα νιώθω καλά. Είναι όμορφα εδώ. Πρέπει να είμαι πειθαρχημένος με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και την ομάδα και να συνεχίσω την δουλειά. Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά.

Βάζει πάρα πολλή δουλειά ο Οκάρο Ουάιτ, ήταν εξαιρετικός. Μου άρεσε η άμυνα που παίξαμε. Όπως έδειξε το Λαύριο, όλες οι ομάδες θα παίζουν σκληρά απέναντί μας και θα προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Ο πόιντ γκαρντ είναι η φωνή του προπονητή μέσα στο παρκέ. Ακόμα και τις βραδιές που δεν θα είμαι καλός, θα πρέπει να ηγούμαι, το βασικό είναι αυτό ακόμα και αν δεν βρίσκομαι σε καλή επιθετική ημέρα. Είμαστε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και θα πρέπει να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x