Ελλάδα

Ρεκόρ Παπαγιάννη στις τάπες και αρνητική επίδοση του Παναθηναϊκού στις βολές

Ο Παναθηναϊκός δεν υπερασπίστηκε την έδρα του και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 68-62. Ακόμα και έτσι, η επίδραση του Γιώργου Παπαγιάννη στις τάπες ξεχωρίζει και η αστοχία των πρασίνων από τις βολές.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό (11/4), καθώς ηττήθηκε με 68-62 στην έδρα του. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει το βιολί του και έπειτα την λήξη της αναμέτρησης και τρεις τάπες που σημείωσε... έφτασε το φράγμα των 150 με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που μόλις τρεις θρύλοι των «πρασίνων» καταγράφουν στο βιογραφικό τους. Συγκεκριμένα πέρα από τον Έλληνα σέντερ, οι άλλοι τρεις που απαρτίζουν το κλειστό κλαμπ είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Στόγιαν Βράνκοβιτς και Αντώνης Φώτσης.

Περνώντας και στα άλλα μέλη του Παναθηναϊκού: ο Νεμάνια Νέντοβιτς με τους 18 πόντους που σημείωσε με τον Ολυμπιακό έφτασε τους 400 με το «τριφύλλι». Μόλις ο 16ος ξένος που καταφέρνει παρόμοιο επίτευγμα. Στα αρνητικά, με 82 άστοχα τρίποντα πίσω από την μεγάλη άρκτο άφησε πίσω του τους Τζέιμς Γκιστ και Βλάντο Σκεπάνοβιτς, εισχωρώντας στην πρώτη δεκάδα του συλλόγου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε τα 600 αμυντικά ριμπάουντ και παράλληλα με τους 14 πόντους που σημείωσε έγινε ο 25ος αθλητής στην ιστορία του Παναθηναϊκού που ακουμπάει τους 900.

Σε πιο γενικά στατιστικά, στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη μικρότερη επίδοση εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ με 3/6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x