Ελλάδα

Η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηράις (pics)

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους του «Πλόες» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών.

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας και την πολυετή συνεργασία μας σε θέματα κοινωνικοποίησης και καταπολέμησης του κοινωνικού ρατσισμού των ΑΜΕΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους του "Πλόες" Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.).

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης των "ερυθρολεύκων", συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές μας, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, παραχώρησαν συνέντευξη στην ομάδα Δημοσιογραφίας του Φορέα, που αποτελείτε από ενήλικους με Διαταραχή στο Αυτιστικό Φάσμα (Δ.Α.Φ.).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x