Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή επί της Μεγαρίδας και έκλεισε θέση στο Final Four της Elite League ο Ηρακλής

Την παρουσία του στο Final Four της φετινής Elite League εξασφάλισε ο Ηρακλής, επικρατώντας 72-63 της Μεγαρίδας στο κατάμεστο Ιβανώφειο και κάνοντας το 4-2 στη μεταξύ τους σειρά!

Προκρίθηκε στο Final Four της φετινής Elite League και συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο στην Stoiximan Basket League ο Ηρακλής!

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 72-63 της Μεγαρίδας στο κατάμεστο και «καυτό» Ιβανώφειο, κάνοντας το 4-2 στις νίκες και παρότι είχαν δει την αντίπαλο τους να πανηγυρίζει στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.



Κορυφαίος για τους νικητές στην αναμέτρηση ήταν ο Κώττας, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με double-double (19 πόντους, 10 ριμπάουντ), έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Σοκ (12π, 5 ασίστ) και Μαστρογιαννόπουλο (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Από την άλλη, για τους φιλοξενούμενους δεν αρκούσε η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γκάτζια (24 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και οι 18 πόντοι του Τσόχλα.



Έτσι, ο Ηρακλής συμπλήρωσε το «παζλ» του Final Four της Elite League, εκεί όπου βρίσκονται ήδη Πανιώνιος (3-1 τον Παπάγο), Μίλωνας (4-0 τον Κόροιβο Αμαλιάδας) και Ερμής Σχηματαρίου (3-2 την Ελευθερούπολη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x