Ελλάδα

Ιτούδης: «Οι παίκτες έδωσαν ψυχή και καρδιά, πώς διάολο να έχουμε ρυθμό…»

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τους παίκτες του για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Εθνική λόγω του προγράμματος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Δημήτρης Ιτούδης για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 52χρονος τεχνικός απένειμε τα εύσημα στην ομάδα του για το πάθος και τη θέληση που έδειξε κόντρα στο Βέλγιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιπλέον δυσκολίες λόγω του δύσκολου προγράμματος.

«Ευχαριστώ την ομάδα αυτή, αλλά και την προηγούμενη. Δυστυχώς σε τέτοια κατάσταση παίζουμε με άλλη ομάδα κάθε λίγο. Πώς διάολο να έχουμε ρυθμό όταν παίζουμε με μια ομάδα που έχει κατά το 90% το ίδιο ρόστερ με το Ευρωμπάσκετ; Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που ήταν εδώ, τραγούδησαν τον ύμνο μαζί μας και μας έδωσαν ώθηση. Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή και την καρδιά τους. Ήρθαν κάποια παιδιά από την Ευρωλίγκα και μας έδωσαν άλλη διάσταση. Μείναμε συγκεντρωμένοι στα στοιχεία που έχουμε και στην ταυτότητά μας. Θυσιάσαμε τα κορμιά μας στην άμυνα. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο με δύο ψηλούς που έκαναν πολύ καλή δουλειά και τελειώσαμε με τον Τσαλμπούρη που έδειξε χαρακτήρα παίζοντας και άμυνα με αλλαγές. Πήραμε κάποια μεγάλα ριμπάουντ και ο Λαρεντζάκης στο τέλος εξασφάλισε ένα δείπνο για την ομάδα, κερασμένο από μένα. Πετύχαμε ως ομάδα σε τόσο λίγο χρόνο και δώσαμε χαρά στους Έλληνες. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που παραχώρησαν τους παίκτες σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Και ένα ευχαριστώ στην ομάδα που ήταν δίπλα μας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x