Ελλάδα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Παρθενόπουλος ως γενικός διευθυντής

«Μιας και είμαστε εδώ, σας παρουσιάζω τον κ. Παρθενόπουλο ως νέο τεχνικό διευθυντή, δίπλα στους κυρίους Αλβέρτη – Διαμαντίδη», ανέφερε ο Τριαντόπουλος.

Μία σημαντική διοικητική προσθήκη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έκανε γνωστό ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος επιστρέφει στην ΚΑΕ ο Βασίλης Παρθενόπουλος και αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού διευθυντή, αποτελώντας άμεσο συνεργάτη των Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Μιας και είμαστε εδώ, σας παρουσιάζω τον κ. Παρθενόπουλο ως νέο τεχνικό διευθυντή, δίπλα στους κυρίους Αλβέρτη – Διαμαντίδη», ανέφερε ο Τριαντόπουλος εξηγώντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει στη διοίκηση αλλά όχι με την ίδια καθημερινή ενασχόληση που είχε, «τρέχοντας» άλλα σημαντικά πρότζεκτ της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βασίλης Παρθενόπουλοςανέφερε πως μαζί με τους Αλβέρτη - Διαμαντίδη έχουν κοινές ιδέες και οράματα, αναλαμβάνοντας αυτό το δύσκολο έργο.

«Νομίζω ότι ο πρόεδρος μας έχει καλύψει όλους. Κάλυψε όλα τα σημεία, τα οποία ήθελα να ακούσω. Θέλω να πω κάτι πολύ γρήγορα, γιατί ο καθένας αισθάνεται μια αμηχανία, όταν κάθεται δίπλα στους Διαμαντίδη - Αλβέρτη και έναν πρόεδρο, που ανέλαβε μια χρονιά - στοίχημα. Εγώ δεν είχα φύγει ποτέ, εδώ ήμουν, έχουμε δουλέψει μαζί. Έχουμε κοινές ιδέες και οράματα, μια εξαιρετική ομάδα. Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Έχουμε μεγάλο επιτελείο να μας στηρίζει. Η ευθύνη μας είναι απέναντι σε αυτό που παραλάβαμε από την οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x