Ελλάδα

Και τώρα… ΣΕΦ

Οι οιωνοί είναι δυσοίωνοι, ωστόσο ο Παναθηναϊκός καλείται να παλέψει μέχρι τέλους και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Ούτε σήμερα ο Μπατίστα. Παράπονα Παπαδόπουλου για τη διαιτησία στο πρώτο ματς.

Έχασε στο ΣΕΦ, έχασε στο ΟΑΚΑ χθες, μπορεί να το γυρίσει ο Παναθηναϊκός;

Το τριφύλλι ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τρίτο παιχνίδι της Κυριακής, γνωρίζοντας πως -κακά τα ψέματα- οφείλει να δώσει και την ψυχή του για να σπάσει την έδρα ενός ανώτερου -αντικειμενικά- αντιπάλου, που θα ετοιμάζεται και για γιορτή.

Η πίστη δεν χάνεται, αλλά αρκεί αυτό για να μειωθεί η σειρά σε 2-1 και να μείνουν οι πρωταθλητές στο... κόλπο; Θα φανεί προσεχώς... Πάντως η κατάσταση του Μπατίστα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Και σήμερα ο Ουρουγουανός σέντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση. Ακόμα βέβαια και να προλάβει, επ' ουδενί δεν θα 'ναι έτοιμος 100% για τις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα, απ' τη στιγμή που είναι και νοκ-άουτ τόσο καιρό.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που ελπίζει αυτή τη φορά να 'χει περισσότερους πρωταγωνιστές και βοήθειες απ' τους ξένους της ομάδας και να μην νιώθουν μόνες οι... παλιοσειρές.

Παράπονα έκανε σήμερα ο Μάνος Παπαδόπουλος κατά την κλήρωση των διαιτητών του τρίτου τελικού. Παράπονα για τη διαιτησία του Χριστοδούλου στο πρώτο ματς, του ΣΕΦ. «Απορούμε για κάποιες αποφάσεις του κ. Χριστοδούλου οι οποίες δεν συμβαδίζουν με την κλάση του ως διαιτητή. Θεωρούμε πως ήταν ατυχείς», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x