Ελλάδα

Καπογιάννη: «Μείναμε ψύχραιμοι ως το τέλος και πήραμε το ματς»

Οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Στην ψυχραιμία που έδειξε ο Παναθηναϊκός μέχρι το φινάλε του νικηφόρου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη στις δηλώσεις της μετά το παιχνίδι.

Η τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε πως η ομάδα της είχε παραπάνω άγχος απ' ό, τι θα έπρεπε.

Αναλυτικά, η Ελένη Καπογιάννη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για:

-το ματς: «Αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αν και κερδίσαμε, θεωρώ πως είχαμε παραπάνω άγχος απ' ό,τι θα έπρεπε. Σε κάποιες στιγμές χάλασε το μυαλό μας. Είναι ματς που τα παίρνει η προσωπικότητα και η καρδιά και η τακτική παίζει λίγο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Μείναμε ψύχραιμοι έως το τέλος και πήραμε το ματς. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που είναί πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζει και να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους».

-το εάν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου με βάση τη δυναμικότητα του: «Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων θα λέγαμε. Πέρυσι κινδυνέψαμε στον τελικό. Θεωρώ πως είμαστε πιο κοντά. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα επί ενός μεγάλου αντιπάλου και όταν έρθει η ώρα θα τα βάλουμε κάτω. Είμαστε πιο κοντά».

-το ποια εκ των τεσσάρων ομάδων θα ήθελε αντίπαλο: «Δεν θα το κάνω αυτό, δεν είναι σωστό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα, ανεξαρτήτου αντίπαλου, να φτιάξουμε την ομάδα μας και να πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο».

-το εάν οι δύο νίκες επί του Ολυμπιακού δίνουν και πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό ενόψει της μάχη στο πρωτάθλημα: «Δεν σημαίνει κάτι η δεύτερη νίκη. Απλά μας δίνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά μέχρι εκεί. Αυτά τα ματς ανεξαρτήτου έδρας είναι κλειστά παιχνίδια και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Άρα κρατάμε το ψυχολογικό προβάδισμα και τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x