Ελλάδα

Πέρασε εύκολα από την Καρδίτσα ο επιβλητικός ΠΑΟΚ

Με πρωταγωνιστή τον Χαντς, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από την Καρδίτσα (92-63), επιστρέφοντας και πάλι στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Με τον Χαντς να πραγματοποιεί εξωπραγματική εμφάνιση (28π.), ο επιβλητικός ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα με 92-63 από την έδρα της Καρδίτσας και επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από την ήττα με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, πήρε προβάδισμα ασφαλείας από την αρχή της αναμέτρησης και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Με αυτή τη νίκη οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στο 5-3 και στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και έφτασε γρήγορα στο +6 (8-2). Η Καρδίτσα μείωσε σε 8-10 στο 7', ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στο 20-12, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 20-15 υπέρ της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.



Φουριόζοι ξεκίνησαν και στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΠΑΟΚ, και με τον Χαντς να βγαίνει μπροστά, απέκτησαν προβάδισμα 14 πόντων στο 14'. Η Καρδίτσα προσπάθησε να ψαλιδίσει τη διαφορά, αλλά η εξαιρετική άμυνα των «ασπρόμαυρων» δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο να γίνει πράξη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 45-30 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Καρδίτσα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Πρίτζετ έφερε το παιχνίδι στο 54-40 στο 25', αλλά από εκεί και πέρα άρχισε η κατηφόρα για την ομάδα της Θεσσαλίας. Οι «ασπρόμαυροι» πάτησαν... γκάζι, έφτασαν στο +27 στο 28'(69-42) και στο +29 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (75-46).



Στην τελευταία περίοδο, οι δύο προπονητές ξεκούρασαν τους βασικούς τους, η Καρδίτσα δεν κατάφερε να μειώσει στο σκορ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει τη νίκη με 92-63.

Με το σημερινό αποτέλεσμα, η Καρδίτσα γνώρισε ακόμη μία ήττα, την 5η συνεχόμενη και παρέμεινε τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 30-45, 46-75, 63-92.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x