Ελλάδα

Κασελάκης: «Ο χρόνος είναι εναντίον μας, αλλά κάθε μέρα βελτιωνόμαστε»

Για τη νίκη της Εθνικής επί του Πουέρτο Ρίκο στο Τουρνουά Ακρόπολις μίλησε ο φόργουορντ Λεωνίδας Κασελάκης...

Στην προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά αναφέρθηκε ο φόργουορντ Λεωνίδας Κασελάκης, που μίλησε για τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο και στα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο:
«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το χαρακτήριζε το θέαμα. Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε κάνει όλοι μαζί μόλις τρεις προπονήσεις. Ο χρόνος είναι εναντίον μας, αλλά ταυτόχρονα και υπέρ μας γιατί κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε όλοι ότι έχουμε απουσίες, αλλά πρέπει να ξεκινάμε από τη μαχητικότητα και την ομαδική δουλειά σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν ένα καλό δείγμα το σημερινό, γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα από την άμυνά μας, σε αντίθεση με το ματς απέναντι στο Μεξικό που βάλαμε 101 πόντους, αλλά δεχτήκαμε 98. Πρέπει να μάθεις να κερδίζεις και μέσα από την άμυνα, γιατί όταν έχεις κακά ποσοστά αυτό χρειάζεται. Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και στο αυριανό ματς με τη Σερβία. Λάθη θα γίνουν, αλλά με τη μαχητικότητα και την ομαδική δουλειά μπορούμε να τα ξεπεράσουμε».

- Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Εθνική:
«Ο παίκτης ευχαριστιέται περισσότερο το ματς που κερδίζει, δεν έχει να κάνει με την άμυνα ή την επίθεση. Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα γιατί δεν γνωριζόμαστε καλά-καλά. Θα πρέπει να αποκτήσουμε ισορροπία γιατί τα δυσκολότερα έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x