Ελλάδα

Καστρίτης: «Μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο τέλος»

Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης...

Ο Άρης πάλεψε, αλλά… έμεινε από δυνάμεις στο τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
- Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, είμαστε λίγοι και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα προβλήματά μας. Ήμασταν λιγότεροι λόγω της απουσίας και του Γουίλιαμς πέραν του ότι δύο ακόμη παιδιά αγωνίστηκαν ασθενείς. Γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε στη διάρκεια της προετοιμασίας και τελικώς προετοιμάσαμε το παιχνίδι με σύνθετες άμυνες ούτως ώστε να πάρουμε τον ρυθμό από μια καλά δουλεμένη ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Αντέξαμε μέχρι ένα σημείο, μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο τέλος και δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

- Για την επιμονή στην άμυνα ζώνης: «Αν αφαιρέσουμε τον νεαρό Χαβαλέ και τον Πετανίδη ο οποίος δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, ήμασταν οκτώ παίκτες. Τα παιδιά είναι επιβαρυμένα από τα λεπτά συμμετοχής που έχουν πάρει όλους αυτούς τους μήνες και τις προπονήσεις. Η άμυνα ζώνης αφενός σου δίνει οικονομία δυνάμεων αλλά και φάουλ που είναι απαραίτητο να κάνεις και αφετέρου μπορείς να χαλάσεις τον ρυθμό αλλά και το μυαλό του αντιπάλου. Αν ήμασταν εύστοχοι στις βολές που είχαμε πιστεύω ότι θα ήταν πιο κλειστό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x