Υβριστική συμπεριφορά του Τζορτζ Πάπας προς τον Φάνη Χριστοδούλου αμέσως μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης Μαρούσι-Πανιώνιος (97-105) καταγγέλλει ο εκ των προέδρων της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Παναγιώτης Ηλιάδης.
Υπενθυμίζεται πως ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ άρχισε τη σεζόν στον Πανιώνιο και τον Δεκέμβριο μετακόμισε στο Μαρούσι σε μια άτυπη ανταλλαγή με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Πανιώνιος σε ανάρτησή του στα social media:
«Δεν σχολιάζουμε συχνά, ως Πρόεδροι της ΚΑΕ Πανιώνιος, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε ένα συγκεκριμένο σχόλιο αναφορικά με τη συμπεριφορά Κ ΤΗΝ ΥΒΡΗ του αθλητή κ Παπαθανασίου(Pappas) του ΜΑΡΟΥΣΙ CHERRY προς τον GM της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ Φάνη Χριστοδούλου, όταν ο τελευταίος έδωσε το χέρι, του, ως είθισται στον αθλητισμό, στον αθλητή, μετά το πέρας του εν λόγω αγώνα.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ Παπαθανασίου, είσαστε ανάξιος να μιλάτε έτσι σε έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους του αθλήματος.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΜΕΣΑ ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






