Ελλάδα

Κάτας: «Δύσκολη ομάδα η ΑΕΚ, δίνει αξία στην πρόκριση που πετύχαμε»

Για την αντίδραση των παικτών του όταν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω με εννέα πόντους στην τέταρτη περίοδο, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Όντεντ Κάτας.

Χάρη σε ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ (71-78), πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στον τελικό των playoffs της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην αντίδραση και τη δέσμευση όπως τόνισε χαρακτηριστικά των παικτών του στην επίθεση όταν βρέθηκαν πίσω με εννέα στην τελευταία περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιωάννη Παπαπέτρου που ηγήθηκε της προσπάθειας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, κρατήσαμε τη ΑΕΚ χαμηλά στο σκοράρισμα στους 71 πόντους. Η σειρά ήταν πολύ δύσκολη, η ΑΕΚ παρουσίασε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, με καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Όταν βρεθήκαμε πίσω με εννέα πόντους, οι παίκτες μου έδειξαν τη δέσμευση στο επιθετικό κομμάτι καλύπτοντας τη διαφορά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη.

Το γεγονός ότι οι παίκτες μας αντιμετώπισαν μια δύσκολη ομάδα δίνει αξία στην πρόκριση που πετύχαμε. Ο Παπαπέτρου ήταν αυτός που πήρε την ευθύνη στο τέλος για να πάρουμε τη νίκη όταν βρεθήκαμε πίσω με εννέα πόντους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x