Ελλάδα

«Κοιτάει τον Άντερσον της Εφές ο Ολυμπιακός»

Τον Τζέιμς Άντερσον, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Αναντολού Εφές, φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

Το όνομα του Ολυμπιακού… αναφέρθηκε πάλι στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, το «Sports Rabbi» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Τζέιμς Άντερσον, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Αναντολού Εφές.

Στο μεταξύ, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στη Χίμκι, τη σεζόν 2017/18.

Ο 31χρονος μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, καθώς το 2018 είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με την τουρκική ομάδα.

Πάντως, φέτος ο Εργκίν Αταμάν δεν έδινε στην Ευρωλίγκα αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Άντερσον, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο μόλις 3,5 πόντους και 3,2 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην τουρκική λίγκα με αυξημένα λεπτά συμμετοχής είχε 9,7 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x