Ελλάδα

Κοτζιάς: «Βόμβα δεκαετίας η μεταγραφή του Σλούκα, τεράστια μαγκιά του Παναθηναϊκού»

Το δικό του σχόλιο για τη μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» των τελευταίων ετών στο ελληνικό μπάσκετ κα τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, έκανε ο Τόλης Κοτζιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός ...πυροδότησε τη μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» των τελευταίων ετών, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει το μεσημέρι του Σαββάτου (08/07) την απόκτηση του Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και με τον Άρη Ασβεστά, ο Τόλης Κοτζιάς έκανε το δικό του σχόλιο για την τεράστια αυτή εξέλιξη που κατά πως φαίνεται αλλάζει ριζικά το αγωνιστικό επίπεδο των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Βόμβα της δεκαετίας και κάτι. Έχει πολλές πτυχές η μεταγραφή αυτή. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη, να κάνει τέτοια τεράστια μεταγραφή ο Παναθηναϊκό, να κάνει τέτοια μαγκιά. Δεν πίστευα ότι θα πήγαινε ο Σλούκας στους «πράσινους». Ο παίκτης ήταν πάρα πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Φενέρ όλο αυτό το διάστημα. Ο Παναθηναϊκός έριξε βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν ισχυρό σύλλογο φαίνονται πως ότι υλοποιούνται».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό προφίλ του παίκτη, αλλά και στο τι «παίρνει» ο Παναθηναϊκός από αυτή τη μεταγραφή: «Στο τέλος της ιστορίας οι πράξεις μετράνε και ο Παναθηναϊκός έκανε μια τεράστια μεταγραφή με έναν παικταρά. Εκτός των άλλων δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά σαν τον Σλούκα. Ο Ιτούδης είχε ποντάρει πολλά στον Σλούκα για να τον πάρει στη Φενέρ. Οι επιλογές από το ΝΒΑ είναι ελάχιστες για τις θέσεις των γκαρντ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x