Ελλάδα

Ο Κουίνσι Έισι έχει παίξει στα «Χελωνονιντζάκια»

Ο Κουίνσι Έισι, που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα από ένα blockbuster.

Ο Κουίνσι Έισι δεν είναι απλά ένας εξαιρετικός αμυντικός παίκτης, με αξιόλογη παρουσία στο ΝΒΑ κι ένα εξαιρετικό πέρασμα το 2019/20 από τη Μακάμπι. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού έχει κάνει μικρό κινηματογραφικό ντεμπούτο πριν λίγα χρόνια.

Ο Αμερικανός φόργουορντ την περίοδο που αγωνιζόταν στους Νικς, πριν 5-6 χρόνια, είχε μια μικρή cameo εμφάνιση στην τελευταία ταινία με... «Χελωνονιντζάκια», το «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows», που βγήκε στους κινηματογράφους το 2016.

Ο Έισι υποδυόταν για λίγα δευτερόλεπτα τον... εαυτό του, μαζί με άλλους παίκτες, όπως ο Καρμέλο Άντονι, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο Ματ Μπαρνς, ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν, ο Λούις Άμουντσον, ο Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά και ο νυν παίκτης της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν.

Μάλιστα, τότε ο Έισι είχε σχολιάσει με χιούμορ τη σύντομα συμμετοχή του στην ταινία αναφέροντας στο Instagram: «Να δείτε όλοι τη νέα ταινία των Ninja Turtles. Έκανα το κινηματογραφικό μου ντεμπούτο. Ήταν για 3 δευτερόλεπτα, αλλά είμαι μέσα!». Μάλιστα πόσταρε στο Instagram τα credits της ταινίας και με αυτοσαρκασμό πρόσθεσε πως είναι ο νέος... Ντένζελ Γουάσινγκτον και πως αυτή ήταν μόνο η αρχή της καριέρας του ως ηθοποιού.

Δείτε τη σκηνή και το ποστ του Έισι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x