Ελλάδα

Κώττας: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά θέλουμε τη νίκη στο Λαύριο»

Όχι λόγω εκδικητικών τάσεων, αλλά για βαθμολογικούς σκοπούς, ο Ιωνικός Νίκαιας θέλει νίκη στο Λαύριο, σύμφωνα με τον Θωμά Κώττα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο 22χρονος σέντερ του Ιωνικού Νίκαιας για το ματς του Σαββάτου στο Λαύριο:

«Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα στις γιορτές μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα και να υποδεθήκατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο έτος. Εύχομαι και πάλι σε όλους να έχουν ένα ευτυχισμένο 2020 γεμάτο υγεία και χαρές.

Όσον αφορά στην ομάδα μας, έχουμε ένα ματς στην έδρα του Λαυρίου Megabolt. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει σχεδόν τους ίδιους στόχους με εμάς και μας είχε νικήσει στην έδρα μας στο πρώτο ματς της σεζόν. Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά θα θέλαμε πολύ να κάνουμε το ίδιο και να βάλουμε στο σακούλι μας άλλη μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς, σε καμία περίπτωση, αφού πρόκειται για μια ομάδα που παίζει αρκετά καλό μπάσκετ κι έχει ποιοτικούς ξένους, αλλά κι Έλληνες που δίνουν πολύτιμες βοήθειες και μεγάλη ενέργεια. Όπως έχουμε ξαναπεί, σε τέτοια ματς δεν πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή με το σκορ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο του νέου μας προπονητή, του κυρίου Κουταλιανού, και να το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας.

Θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο να ξεκινήσουμε το νέο έτος με μια εκτός έδρας νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x