Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Πρέπει να κάνει πρώτα κάποια πράγματα, πριν υπογράψει παίκτες η ΑΕΚ»

Την πρόθεση να συνεχίσει να αγωνίζεται εξέφρασε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ωστόσο δεν ανέφερε εάν θα είναι με τη φανέλα της ΑΕΚ…

Στόχος και πρόθεση του Κιθ Λάνγκφορντ είναι να επιστρέψει έτοιμος τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στα… πιτς λόγω τραυματισμού, επιβεβαίωσε πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα Πάτρας.

Από ‘κει και πέρα και αναφορικά με το μέλλον του, ο Αμερικανός σκόρερ απέφυγε να απαντήσει για το αν θα συνεχίσει στην «Ένωση», λέγοντας μάλιστα πως προτεραιότητα της ομάδας αυτό το καλοκαίρι θα είναι να διευθετήσει κάποιες υποχρεώσεις προτού υπογράψει νέους παίκτες.

«Δεν θα παίξω άλλο φέτος. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Απομένουν μερικές εβδομάδες ακόμη για να επιστρέψω. Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το καλοκαίρι και να επιστρέψω μετά στη δράση, αλλά τώρα είμαι κοντά στους συμπαίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Δεν έχω πει τίποτα με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά πράγματα να κάνει αυτό το καλοκαίρι, προτού μιλήσει για απόκτηση παικτών. Αυτά τα αφήνω στο front office να τα τακτοποιήσει. Βασικός μου στόχος είναι να επιστρέψω στο παρκέ και να είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Φυσικά θα συνεχίζω να παίζω, παραμένω καλός παίκτης. Δεν θα σταματήσω τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x