Ελλάδα

Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχει… χρόνος για πανηγυρισμούς»

Για την αναμέτρηση με το Περιστέρι αναφέρθηκε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς μετά τη νίκη επί της Μονακό.

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς με το Περιστέρι για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (7/11, 20:00) και σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πανηγυρισμούς μετά τη νίκη επί της Μονακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σε όλους!

Ελπίζω να μη με βαρεθήκατε και να μη σταματήσετε να με διαβάζετε επειδή το μοτίβο μου είναι λίγο πολύ επαναλαμβανόμενο!

Ξεκινάω, λοιπόν...! Είναι άλλη μια εβδομάδα που προερχόμαστε από μια πάρα πολύ σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα. Ο αγώνας με την Μονακό ήταν από εκείνους που επιβαλλόταν να κερδίσουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και με τη βοήθεια του κόσμου μας καταφέραμε κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας. Δεν το κρύβουμε πως πλέον έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, όμως, ξέρουμε καλά πως δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για πανηγυρισμούς.

Μπροστά μας έχουμε την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, μια ομάδα σοβαρή και δυνατή, ειδικά όταν αγωνίζεται στο σπίτι της. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Στην ομάδα του Περιστερίου έχω αρκετά φιλαράκια... Τον Σαλούστρο, τον Κατσίβελη και ανυπομονώ να παίξουμε αντίπαλοι! Σίγουρα θα έχουμε κοντρίτσα μεταξύ μας, πάντα, όμως, σε αθλητικό και φιλικό πλαίσιο.

Δεν έχω να πω πολλά για τη ζωή μου εκτός παρκέ, δεδομένου ότι ο χρόνος μας λόγω των αλλεπάλληλων παιχνιδιών είναι αρκετά περιορισμένος.

Μετά τη νίκη επί της Μονακό δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω κάτι το ιδιαίτερο, δεδομένου ότι ακολουθεί η αναμέτρηση με το Περιστέρι. Ωστόσο, σήμερα το πρωί βρήκα την ευκαιρία και απόλαυσα στο νέο μου μαγαζί το ‘The Hostel’ το brunch και τον καφέ μου! Είναι ένας όμορφος χώρος που έχουμε δημιουργήσει στο κέντρο της Αθήνας και πραγματικά απολαμβάνω να περνάω εκεί τον ελεύθερο χρόνο μου.

Καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x