Ελλάδα

Λάσκαρης: «Δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τη νίκη, δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, τονίζονας ότι αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Άρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αναφορικά με τη διαιτησία του ματς, γεγονός που εξέφρασε και με δηλώσεις του ο Νίκος Λάσκαρης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης τόνισε ότι οι διαιτητές δεν επέτρεψαν στους Θεσσαλονικείς να διεκδικήσουν τη νίκη, όταν κατάφεραν οι παίκτες της ομάδας να γυρισουν στο ματς ενώ έκανε λόγο ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος, αν δεν διορθωθεί η κατάσταση.

«Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας είχαν επιτρέψει να είμαι κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Για το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε ή δεν μας επέτρεψαν να το κερδίσουμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ήταν εμφανές, κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν. Είναι κρίμα για τους παίκτες. Τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Αυτό είναι το σύστημα, πρέπει να το αλλάξουμε, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ φουλ τάιμ.

Δεν σέβονται κάποια άτομα το όνομα και την ιστορία του Άρη. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που δεν γίνονται έκτροπα. Εχω δει όλους τους αγώνες και έχουν γίνει κι άλλη φορά τα ίδια. Ενα ευχαριστώ στους φιλάθλους. Γράφουν για συνθήματα 10.000 πρόστιμο.Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετ θα πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πολιτείας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Τέτοιο αίσχος, πως θα επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη, πώς να αντέξεις; Κι εγώ το αποφεύγω.

Συνεχίζεται όμως το ίδιο τροπάριο. Δεν ενδιαφέρει κάποιους να παίζεται σωστό μπάσκετ. Εμείς δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια. Δε θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x