Ελλάδα

Πάει στο Λαύριο για να διπλασιάσει τις νίκες του ο Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Basket League.

Την πρώτη του εκτός έδρας δοκιμασία μετά την επιστροφή του στην Stoiximan Basket League καλείται να βγάλει εις πέρας ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται από το Λαύριο Megabolt για τη 2η αγωνιστική (10/10, ΕΡΤ 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, 20:00).

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έκαναν 2/2 ήττες στο Super Cup, όμως την πρώτη αγωνιστική συνέτριψαν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πέτυχαν σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ επί της Ντιζόν για το BCL.

Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» με μια σούπερ τέταρτη περίοδο ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και έχοντας κάβα δύο εμφατικές νίκες στην Ευρωλίγκα με Μπασκόνια και Ρέαλ Μαδρίτης, πάνε στο Λαύριο με… αέρα.

Στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, οι Πειραιώτες έχουν 8/8 νίκες, ενώ η τελευταία του συνάντηση ήταν τη σεζόν 2018-19, όταν στις 11 Μαρτίου 2019, όπου ο Ολυμπιακός πέρασε από το Λαύριο με 81-76. Παρόντες σε εκείνο το παιχνίδι ήταν οι Μιχάλης Λούντζης και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, Σάσα Βεζένκοφ, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης.

Στα άλλα ματς τη ημέρας, ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (17:00), στο πρώτο τους ματς μετά το 2017, ενώ την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής φιλοξενεί το Περιστέρι σε μια ευρωπαϊκή ματσάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x