Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος - Τα δεδομένα για τον 6ο ξένο»

Στην πορεία και τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στην Euroleague στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να παραμείνουν προσγειωμένοι. Τι είπε για την περίπτωση μεταγραφής.

Το μυαλό στο Λαύριο έχουν άπαντες στον Ολυμπιακό, προκειμένου να στραφούν στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague χωρίς απρόοπτα, όπως εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Οι… Μπάσχετοι» o Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στα θέματα του τμήματος μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο αλάνθαστο ξεκίνημα των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μάλιστα και πολύ καλές εμφανίσεις, ωστόσο υπογράμμισε ότι άπαντες πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι και να φανεί η διαχείριση όταν προκύψουν μοιραία οι πρώτες ήττες.

Παράλληλα, στο θέμα της πιθανής ενίσχυσης, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μία ελεύθερη θέση ξένου, τόνισε ότι θα έχουν ενδιαφέρον οι μέρες όταν προκύψουν τα τελευταία «κοψίματα» στο ΝΒΑ πριν από την έναρξη της σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μην αποκλείοντας να αποκτηθεί παίκτης ακόμα και τον Ιανουάριο.

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x