Ελλάδα

Λούντζης: «Με την Εφές πρέπει να μπούμε στο ματς και να... μασάμε σίδερα»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη, που ήταν ο πρωταγωνιστής στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα της Καρδίτσας με σκορ 85-73 στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων», Μιχάλης Λούντζης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τόσο για την αποψινή εμφάνιση της ομάδας, όσο και για τη δύσκολη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη:

Για το ματς: «Είναι δύσκολο μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλής έντασης πολλών απαιτήσεων με τον Παναθηναϊκό να παίξεις ξανά σε δύο μέρες. Πιο πολύ είναι ότι αδειάζεις συναισθηματικά και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς ξανά».

Για την Καρδίτσα και τη δική του απόδοση: «Πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα και αυτός ήταν ένας λόγος που έμεινε κοντά στο σκορ. Για εμένα, πρέπει να είμαι εκεί για την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Είναι η δουλειά μου, πρέπει να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται η ομάδα».

Για το ματς με την Εφές στην Τουρκία: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Έχουν μείνει πέντε τελικοί, πρέπει να μπούμε στο ματς και να... μασάμε σίδερα».

Για τον Γουόκαπ: «Δε θα μιλήσω μόνο για τον Τόμας, αλλά για όλα τα παιδιά. Φαίνεται πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα και πόσο βάζουν την ομάδα πρώτα απ' όλα, θυσιάζοντας τον εαυτό τους. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα τους. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το κλίμα, που είναι φανταστικό. Μια μικρή κίνηση από τον πάγκο, κάποιος που θέλει να παίξει ενώ είναι τραυματίας, είναι τα μικρά πράγματα που δείχνουν πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x