Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι»

Ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχθηκε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Πανιωνίου με τον Προμηθέα και τόνισε πως πλέον οι «κυανέρυθροι» κοιτάζουν την Elite League.

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, ο Προμηθέας μετέτρεψε σε μονόλογο τον προημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο, παίρνοντας την άνετη νίκη με 88-48.

Μετά την αναμέτρηση, ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχθηκε τη μεγάλη ανωτερότητα των Πατρινών, και τόνισε πως πλέον η ομάδα του στρέφεται στην κατάκτηση της Elite League και την άνοδο.

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως είδατε και σήμερα. Κοιτάμε πλέον το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη και την πρόκριση. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του Προμηθέα και υπήρχε διαφορά στο κομμάτι της αθλητικότητας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας, παρ’ όλα οφείλουμε να συνεχίσουμε για τον μεγάλο στόχο της ανόδου και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παπάγου την Τετάρτη», ανέφερε συγκεκριμένα ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης επίσης σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν φανήκαμε όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε και να δείξουμε το πρόσωπο που επιθυμούσαμε. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος στην Α1».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x