Ελλάδα

Μ. Αγγελόπουλος: «Από την αρχή της νέας σεζόν στο νέο μας γήπεδο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ προανήγγειλε πως η «Ένωση» θα μπει στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων με την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε πως η μετακόμιση της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, θα γίνει με την έναρξη της νέας περιόδου.

«Στόχος είναι να… χτιστεί νέο μπασκετικό κοινό πέρα από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ σε επίσκεψή του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League, ενώ υπογράμμιζε πως ο Ντούσαν Σάκοτα θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα.

Φυσικά αναφέρθηκε και σε… εξωαγωνιστικά ζητήματα εκφράζοντας την βεβαιότητα πως το Basketball Champions League θα αποτελέσει την κυρίαρχη διοργάνωση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μελλοντικά, με το μοντέλο της Ευρωλίγκας να καταρρέει.

Τέλος, εξέφρασε την αντίρρησή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου πρόεδρο της ΕΟΚ που ελέγχει τη διαιτησία και παράλληλα και πρόεδρο της ΑΕΚ», σχολίασε για τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x