Ελλάδα

Μάντζαρης: «Όλοι στον ΠΑΟΚ μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που ανέφερε ότι όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» του έδειξαν πόσο πολύ τον θέλουν.

Μεγάλη τιμή που ανήκει στον ΠΑΟΚ δήλωσε πως νιώθει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μίλησε στο site του «Δικεφάλου του Βορρά» και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα του έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paokbc.gr:
- Για την ένταξή του στον ΠΑΟΚ:
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

- Για τις συζητήσεις που προηγήθηκαν μέχρι την επίτευξη της συμφωνίας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x